Alle typer tagrenovering og tagarbejde udføres

Er dit tag slidt eller ødelagt? Så er du landet det rette sted. Ved Kent Sand Entreprise ApS kan vi hjælpe med professionel tagrenovering i høj kvalitet. Vores tømrerfirma er beliggende i Juelsminde, men vi kører også gerne ud til kunder i Vejle, Horsens og omegn.

Der kan være mange grunde til, at tiden er ved at være inde til en grundig renovering. Først og fremmest bliver tage med tiden slidte. De er udsat for al slags vind og vejr, og det resulterer med tiden i, at de bliver utætte og knap så funktionelle.

Det er ikke altid, at det er nødvendigt at udskifte det gamle tag med et nyt. Sommetider er det nok med en tagreparation. Det er noget, vi vurderer, når vi kommer ud til dig første gang. Her vurderer vi altid opgavens omfang, før vi går i gang med projektet. Vi løser alle former for tagarbejde.

Vi tilbyder:

  • Høj fleksibilitet
  • ​Et grundigt forarbejde og professionel rådgivning

  • ​Udskiftning, renovering og reparation af tag

  • ​Fair priser

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på nyt tag afhænger af materialer samt af opgavens omfang. Derfor kan vi ikke give en endelig og billig pris, før vi har vurderes opgavens omfang og efterfølgende regnet på det. Vi sørger så vidt muligt for at skræddersy et uforpligtende tilbud til dig ud fra dine behov, ønsker og dit budget.

Inden vi går i gang med en renovering af tag, er det derfor vigtigt for os, at vi drøfter muligheder og løsninger. Vi går derfor aldrig i gang, før vi har alt på plads. For os er et grundigt forarbejde nemlig alfa og omega for vores videre arbejde.

Kontakt os for flere informationer om tagrenovering

Har du yderligere spørgsmål til priser eller tagrenovering, eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud snarest muligt? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan komme i gang med projektet. Vi står selvfølgelig også klar med tilbud på andre typer af tømrerarbejde, såsom udskiftning af vinduer.

Ring til Kend Sand på telefon 30 28 34 35, eller send en e-mail til kent@ks-.dk. Du er også velkommen til at ringe til Frederik Gyberg på telefon 30 49 76 96 eller sende en e-mail til fgy@ks-e.dk.

Få et GRATIS tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din byggeopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skrædersyet tilbud på dit projekt

Hurtig levering og solidt arbejde

Vi imødekommer alle kundens behov

Finalist ved årets håndværker 2020

Kunderne har altid ret

stjerner

"Kvalitetsarbejde"

Kent Sand Entreprise laver altid et virkeligt godt stykke kvalitetsarbejde. Vi har brugt dem flere gange. Og så har de, ikke mindst, nogle rigtige gode medarbejdere.

Anne V. Porse via Facebook

stjerner

"Tip top håndværk"

De gange vi har brugt Kent Sand entreprise har alt været tip top og vi har haft besøg af både Kent og andre dygtige og engagerede medarbejdere 👍🏻

Louise Krogslund Højen via Facebook

stjerner

"Professionel rådgivning"

Fremragende og professionel rådgivning samt flot håndværk. Kan varmt anbefale Kent Sand Entreprise til andre.

Jacob Vase Rasmussen via Facebook

stjerner

"Godt samarbejde"

Super godt samarbejde og er rigtig glad for det nye tag i har lagt for mig.

Per Vinjeborg via Facebook

Vi står til rådighed for dig

Kontakt os via vores kontaktoplysninger herunder.

Kent Sand Entreprise ApS

Tønballevej 13

7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 51 79 15 30

E-mail: info@ks-e.dk

CVR: 37205982

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.