Tilbygning til hus eller en ombygning af boligen

Vi opfylder alle dine drømme om ekstra plads

Drømmer du at få en tilbygning til hus? Hos Kent Sand Entreprise ApS har vi stor ekspertise med at bygge om og at opføre tilbygninger. Det kan for eksempel være en garage til dit hus eller en udestue til dit sommerhus. Vi har kunder i blandt andet Horsens, Vejle og Skanderborg samt mange andre steder.

Som totalentreprenør står vi gerne for hele entreprisen i en hovedentreprise eller totalentreprise. Vi er et kompetent og erfarent tømrerfirma med speciale i renovering af hus, og vi lægger altid vægt på at lave et grundigt forarbejde og at sikre et flot og solidt slutresultat. Dermed kan vi opfylde dine drømme om mere plads.

Vi bygger alt fra garager og udestuer til større projekter

​Det er ofte en god ide at bygge til frem for at købe et andet hus, hvis du mangler plads. Det kan være udvidelse til en større stue eller et ekstra værelse. Det kan også være en plads til bilen eller noget helt andet.

Mange vælger at bygge om, hvis værelserne er for små eller stuen for lille. Det kan være, at børnene er flyttet hjemmefra, eller at familien er blevet større. Her kan vi fjerne eller flytte en væg eller to. Samtidig kan vi tilbyde en totalrenovering af hele eller dele af boligen.

Vi kan blandt andet tilbyde at kaste et blik på din nuværende planløsning og give gode råd til din fremtidige løsning. Skal væggene flyttes, så stuen bliver større, børneværelset sløjfes, entreen udvides eller andet, så er vi klar - både med de gode råd bygget på erfaring samt det gode håndværk!

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser for en tilbygning til et hus afhænger blandt andet af, om der er tale om en udvidelse af beboelsesarealet, herunder om du ønsker et opvarmet rum. Dertil kommer dine ønsker til materialer og eventuelle tekniske installationer. Vi kan bygge alt fra en billig carport til en eksklusiv udestue.

Få et tilbud på en tilbygning til hus eller sommerhus

Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer gerne ud for at gennemgå opgaven. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en fair pris for den ønskede tilbygning til hus eller sommerhus.

Få et GRATIS tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din byggeopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skrædersyet tilbud på dit projekt

Hurtig levering og solidt arbejde

Vi imødekommer alle kundens behov

Finalist ved årets håndværker 2020

Kunderne har altid ret

stjerner

"Kvalitetsarbejde"

Kent Sand Entreprise laver altid et virkeligt godt stykke kvalitetsarbejde. Vi har brugt dem flere gange. Og så har de, ikke mindst, nogle rigtige gode medarbejdere.

Anne V. Porse via Facebook

stjerner

"Tip top håndværk"

De gange vi har brugt Kent Sand entreprise har alt været tip top og vi har haft besøg af både Kent og andre dygtige og engagerede medarbejdere 👍🏻

Louise Krogslund Højen via Facebook

stjerner

"Professionel rådgivning"

Fremragende og professionel rådgivning samt flot håndværk. Kan varmt anbefale Kent Sand Entreprise til andre.

Jacob Vase Rasmussen via Facebook

stjerner

"Godt samarbejde"

Super godt samarbejde og er rigtig glad for det nye tag i har lagt for mig.

Per Vinjeborg via Facebook

Vi står til rådighed for dig

Kontakt os via vores kontaktoplysninger herunder.

Kent Sand Entreprise ApS

Tønballevej 13

7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 70 20 01 71

E-mail: info@ks-e.dk
Faktura/kreditnota/kontoudtog sendes til: ks-e@doc.e-komplet.dk

CVR: 37205982

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 16.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.